aandachtspunten

 

 

vanwege de drukte en de levertijden op sommige kleuren en materialen adviseren wij om tijdig contact op te nemen.

Contactgegevens

Zeilmakerij Sailtoday

Trekweg 166

8763XB
Telefoon: 0515-233161
Mobiel: 06-22646777
info@sailtoday.nl

 

 

Openingstijden:

zaterdag van 8 tot 10.

door de week alleen op afspraak.

 

 

 

Buiskappen en achtertenten

Mooi strak gespannen en in lijn lopende buiskappen met of zonder een achtertent kunnen door ons worden verzorgd. Standaard wordt de buiskap uitgevoerd met 3 ramen en een grijpstrook (versterking op de achterbeugel).
Dit  wordt gemaakt op een frame van 22 mm roestvrij staal en met gebruik van roestvrij staal beslag.
Hiermee kunnen wij u garanderen dat de vorm niet veranderd naarmate de jaren verstrijken.

Achtertenten worden gemaakt op een deelbaar RvS frame met een verzonken bevestiging op de bootrand. Rondom in de achtertent komen ramen en ritsen, zodat elk gedeelte apart is op te rollen.
Ook wordt er standaard een ontluchting in gemaakt vanwege de condensvorming. Alle producten worden persoonlijk bij u aan boord opgemeten en gemonteerd (in overleg met de klant), wat betekent dat alle artikelen er mooi strak op komen te staan zonder dat het de lijn van de boot aantast.
Mooi strak gespannen en in lijn lopende buiskappen al dan niet met een achtertent kunnen door ons worden verzorgd. Standaard wordt de buiskap uitgevoerd met 3 ramen en een grijpstrook (versterking op de achterbeugel).

Dit alles wordt gemaakt op een frame van 22 mm roestvrij staal en met gebruik van roestvrij staal beslag. Hiermee kunnen wij u garanderen dat de vorm niet veranderd naarmate de jaren verstrijken.